Trouw ambtenaar

Babs

Als beëdigd Freelance BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) kan ik overal in en buiten Nederland huwelijken sluiten. Het blijft een eer om een belangrijke rol te spelen in het leven van twee mensen die elkaar (opnieuw) het ja-woord geven, of dat nu een huwelijk of een partnerschapregistratie betreft. Ik zorg dat het een ceremonie wordt om nooit te vergeten!

Mijn kracht

Ik raak snel de kern bij een bruidspaar, wat mij inspireert bij het maken van mijn toespraak. Die werk ik volledig uit zodat er een persoonlijke en op maat gesneden toespraak ontstaat. En deze houd ik vol passie met de nodige unieke momenten tijdens jullie ceremonie. Ik krijg vaak terug dat ik word ervaren als een open en spontane persoonlijkheid. Omdat humor relativeert, motiveert en zorgt voor verbinding tussen mensen, hou ik ook wel van een grapje tijdens de speech.

Persoonlijke ceremonie

De ceremonie is het belangrijkste onderdeel van de dag. Want laten we eerlijk zijn, zonder ceremonie, geen huwelijk. Om ervoor te zorgen dat het geen verhaal wordt waar je gasten van gaan gapen is het de kunst ervoor te zorgen dat de ceremonie persoonlijk, interactief én humoristisch wordt met hier en daar een emotionele touch. Met een zelfstandig trouwambtenaar weet je zeker dat dit gaat lukken en dat de ceremonie een leuk, al dan niet het leukste, onderdeel van de dag wordt.

Neem contact op!

Liever toch persoonlijk contact?

Copyright © 2018 – 2021 Bi Coached. | Webdesign by Bi-Coached | Hosted by Service Center de Punder