Wie ben ik

Bianca Noomen-Holsteijn. Geboren en getogen Rotterdamse. Spontaan, open, direct en positief ingesteld. Ik ben een daadkrachtige persoonlijkheid maar wel een enorm gevoelsmens.
Ruim tien jaar geleden ben ik bewust met mijn gezin verhuisd naar de rust, de ruimte en de mooie natuur in Zeeland. Mijn doorpakken, aanpakken en poten in de klei mentaliteit komt hier goed tot haar recht.
Ook woon en werk ik deels op Ibiza, waar ik altijd ‘de betere versie van mijzelf’ word. De vibe op dit eiland makes me happy en stimuleert het veelzijdige en kleurrijke in mezelf.

Mijn achtergrond

Ruim twintig jaar ben ik werkzaam geweest in management en directiefuncties in Rotterdam en in Zeeland. Binnen deze functies gaf het begeleiden van werknemers en teams mij altijd opvallend meer energie en plezier dan het op hoofdlijnen aansturen van organisaties.
Uiteindelijk besloot ik mijn functie als directeur aan de wilgen te hangen en voor mijzelf te beginnen, om mij volledig te kunnen richten op procesbegeleiding, leiderschaps- en teamontwikkeling

Mijn ervaring

De afgelopen jaren heb ik mijn expertise ingezet binnen diverse sectoren. Van de gezondheidszorg en welzijn tot en met de sector horeca, techniek, productie en bouw.  

Ondertussen heb ik mijn officiële DISC-certificering behaald. Dit geeft, samen met de Denkstijlen & Drijfveren certificering en de Masterclass Disc Teamontwikkeling, een extra dimensie in mijn werk. De DISC methode en de persoonlijkheidsanalyses die ik afneem zet ik in t.b.v. persoonlijke procesbegeleiding, leiderschap-en teamontwikkeling.

Ik ontwikkel op maat gemaakte programma’s om managers en/of teams snel naar een doeltreffende leiderschap en/of samenwerking te helpen (o.a. ook voor projectteams t.b.v. succesvolle tunnel en/of infraprojecten). Bij complexe en/of grote opdrachten werk ik samen met diverse partners die ook ruime ervaring hebben in procesbegeleiding op alle niveaus binnen het bedrijfsleven en in de infratechniek.

Mijn werkwijze

De uitspraak “what you see is what you get” staat 100% voor wie ik ben en hoe ik communiceer: open en eerlijk, zonder verborgen agenda’s of dubbele bodem. Ik heb een informele maar praktische en resultaatgerichte manier van werken, aangevuld met een flinke dosis humor. Humor vind ik belangrijk omdat het verbindt, relativeert en spanningen doorbreekt.

Ik raak snel de kern bij mensen en/of organisaties waardoor ik met een doelgericht idee of oplossing kan komen. Als mega verbinder creëer ik een fijne groepsdynamiek omdat ik, ondanks mijn doortastendheid, veiligheid bied. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak, zowel bij mij als persoon als in de groep.

Maar bovenal, sta ik naast mensen en help hen om inzicht te krijgen in wat hen tegenhoudt en wat hen drijft. De ontwikkeling van de mens, leiderschap en teams staan bij mij centraal. Ik bied uitdaging, interactie en verrijking van kennis en vaardigheden. Mijn ambitie is om individuen en/of teams te laten groeien, waardoor hun omgeving vaak meegroeit. Ik haal graag het uiterste uit mensen en teams en prikkel hen tot reflectie, verandering en inzicht.

Ik merk dat mijn manier van omgaan met mensen een transformerende werking kan hebben. Hierdoor kunnen mensen voorbij hun oude beperkende overtuigingen gaan en zich echt verder ontwikkelen als individu, leider en team

Mijn overige passie

Trouwen! Naast NOOMEN heb ik nog een uit de hand gelopen passie en leid ik als beëdigd en zelfstandig trouwambtenaar trouwceremonies, zowel in Nederland als op Ibiza.

http://www.trouwikjullie.nl


Ook ben ik als ondernemer die nu eenmaal van ondernemen houd, samen met 10 partners  het Wedding Platform Ibiza gestart.

Een samenwerking tussen leveranciers in de trouwbranche, ondersteund door een collectieve lokale Nederlandstalige website die als platform dient voor Nederlandse en Belgische bruidsparen

http://www.weddingplatformibiza.nl


Copyright © 2021 B.Noomen| Webdesign by Bianca Noomen | Hosted by Service Center de Punder