Persoonlijke ontwikkeling

Graag help ik je bij tal van aspecten in jouw persoonlijke of professionele leven. Soms heb je het gevoel dat je vervalt in herhalende patronen en maar niet verder komt. En soms heb je gewoon behoefte aan een scherpe sparringpartner om jouw effectiviteit op het werk te vergroten.

Het kan ook zijn dat je praktische handvatten zoekt om beter leiding te geven of te communiceren als leidinggevende, maar je volgt daar liever geen groepscursus voor. Of je wilt beter met conflicten om kunnen gaan. Of je wilt dat kruispunt waar je al een tijdje op staat onder de loep nemen en nu echt op zoek gaan naar een andere werkomgeving of baan.

Kortom, je wilt stappen nemen en je grenzen verleggen in jouw professionele groei. Daar help ik je graag bij!

Meer inzicht krijgen in jezelf en bepaalde aspecten beter kunnen plaatsen en hanteren, staat centraal. Wat je ook ter tafel wilt brengen, we bespreken dat op zo’n manier dat je er verder mee kunt. Zo lang als nodig, zo kort als mogelijk, waarbij ik graag de DISC stijlen en de persoonlijkheidsanalyse inzet voor het verkrijgen van inzicht in jouw manier van handelen en communiceren. 

 

Je moet jezelf eerst tegenkomen, voordat je het kunt zijn

Neem contact op!

Liever toch persoonlijk contact?

Copyright © 2021 B.Noomen| Webdesign by Bianca Noomen | Hosted by Service Center de Punder