Ervaringen van klanten

Binnen onze organisatie heeft Bianca leiderschapstraining gegeven en heeft ze in onze teams team-ontwikkeldagen georganiseerd. Ze weet op een mensgerichte en nuchtere wijze snel patronen bloot te leggen. Ze stimuleert teamleden om zichzelf te laten zien en het team om elkaars krachten in te zetten.

De disc analyse is voor al onze medewerkers een ‘cadeautje’ geweest. Niet enkel deze analyse is verrijkend geweest, de persoonlijkheid van Bianca zelf ook. Bianca toont in haar trainingen veel daadkracht en stelt zich op als een verbinder. Hiernaast beschikt ze over een grote dosis aan empathie en weet ze lastige situaties met humor en een oplossingsgerichte werkwijze te benaderen.

Corinne de Feijter,

Adjunct-directeur Aan-Z


‘’ Sinds een aantal jaar ben ik bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en heb ik diverse coaches doorlopen in verschillende trajecten. In mijn wens om een betere, meer zelfverzekerde leidinggevende te worden en hiermee rust te creëren in mijn hoofd, maar ook op de werkvloer en onder mijn collega’s, kwam Bianca op mijn pad. Alsof dit zo moest zijn… 3 jaar lang ben ik aan het zwemmen geweest, in te diep water terecht gekomen in het bedrijf waar ik al 14 jaar mijn ziel en zaligheid in kwijt kan. De Team Coachingsdag had op een ieder zoveel positieve uitwerking dat ik direct wist dat Bianca de uitgelezen persoon is om de betere versie van mijzelf te worden. Naast een dosis kennis, geeft ze me vooral enorm veel inspiratie en energie mee. Niet alleen ikzelf, maar ook mijn collega’s ervaren een nieuwe versie van mij die stabieler, krachtiger en daadkrachtiger in het bedrijf staat. Er valt nog zoveel te leren, maar de weg er naartoe motiveert me enorm’’.

Vicky de Gruijter

Senior Manager by Colorwoord b.v.


Ik heb hele goede ervaringen met Bianca als leiderschap-en teamontwikkelaar. Bianca is in staat om met elke persoonlijkheid op een professionele, vriendelijke en constructieve manier samen te werken tijdens het geven van een training, waardoor dit voor iedereen nuttig is.
Daarnaast beschikt zij over ruime ervaring en kennis om te delen, waardoor Bianca tot één van mijn beste leermeesters in mijn leven behoort. Kortom, training van Bianca is een aanrader voor iedereen, van junior tot senior niveau en van jong tot oud, complimenten!

Cas van Liempd

Head of Finance Steinweg Handelsveem B.V.


Met het voltallige middenmanagement, bestaande uit een zeer gemêleerde groep collega’s, hebben wij een meerdaagse cursus in leidinggeven van Bianca gekregen. Waar Bianca haar kracht ligt is dat zij bij iedereen de persoonlijke ‘aan-knop’ weet te vinden, en daardoor echt het verschil maakt. Dit doet zij vanuit haar natuurlijke passie met veel enthousiasme en kennis over leiderschap. De leerstof wordt bovendien heel flexibel specifiek gemaakt op de situaties van de werkgever en de cursisten, waardoor haar cursus ook echt doelmatig en bruikbaar is.

Jeroen Capelle

Manager Functioneel Beheer Steinweg Handelsveem B.V.


Helix Learning heeft al meerdere malen gebruik gemaakt van de ervaring, werkwijze en persoonlijk kracht van Bianca.
Haar persoonlijke betrokkenheid en ervaring zorgen ervoor dat ze er keer op keer in slaagt complexe trajecten tot een goed einde te brengen.
Haar uitspraak  “what you see is what you get” omschrijft perfect hoe Bianca communiceert en te werk gaat.
Mensgericht, open en eerlijke communicatie, geen dubbele bodems. Deze benaderingswijze is elke keer succesvol.

Roberto Akkermans

Directeur Helix Learning


Bianca Noomen van Bi-Coached, heeft bij Hiwa training gegeven aan de operationeel leidinggevenden. Deze groep bestond uit mensen die al vele jaren bij ons bedrijf werken. Bianca heeft laten zien dat zij zeer goed in staat is mensen met verschillende opleidingsniveaus als groep opdrachten te laten uitvoeren door goed met elkaar te communiceren en iets van elkaar aan te nemen.
Daarnaast heeft Bianca het talent om binnen zeer korte tijd te kunnen bepalen hoe iemand binnen de groep functioneert, mensen hierop aan te spreken en waar nodig en verbeterpunten aan te geven.
Ook het belang van goede communicatie is bij deze groep door Bianca goed overgebracht door de groep te wijzen op hun kwaliteiten en op hun verbeterpunten
Bianca heeft de juiste eigenschappen om training te geven aan een groep mensen met zeer uiteenlopende karakters, zij weet bij veel mensen de juiste snaar te raken om vaak tot een goed gesprek te komen tussen haar en de andere deelnemers.
De groep bestond uit deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën, maar ook dat vormde voor Bianca geen enkel obstakel om er een succesvolle training van te maken.
Behalve een verbeterde communicatie hebben de deelnemers ook aangegeven zich beter in de ander te kunnen verplaatsen.
Bij een volgende training in ons bedrijf zouden wij zeker weer contact opnemen met Bianca.

Maria Tzavos

Expediteur Hiwa


Als opleidingsinstituut waarbij training van praktische vaardigheden tot de kern van de activiteit behoort (hard- skills), worden opdrachten waarbij extra aandacht moet worden besteed aan soft-skills, in samenwerking met Bianca Noomen van Bi-Coached verzorgd.
Voor ons is Bianca in staat organisatorische of individuele abstracte vraagstukken te concretiseren. Waarbij zij in haar uitvoering op boeiende wijze de vertaalslag naar de organisatie en/of haar medewerkers weet te maken.
Bianca is als partner prettig in de omgang, welke zich laat omschrijven met de kernwoorden concreet en gefocust.

Bob Smit -Teamleider Unit Havens Operationeel

STC BV


Door haar enthousiasme, haar prikkelende gesprekken en haar gedrevenheid wist Bianca mijzelf de weg te wijzen naar mijn eigen ik. Ik hervond door haar gesprekken mijn innerlijke kracht en (her)ontdekte wat ik kon en waar ik wel niet tot toe in staat was. Ik wist weer wat ik zocht, wat ik wilde en welke koers ik wilde varen met de dingen in het leven die speelden. Op het juiste moment kwam deze inspirerende vrouw op mijn pad!

Karin van Iersel | Leefstyle-en beweegcoach

Gemeente Borsele


Ik heb Bi-coached gevraagd om eens out of the box te gaan denken in een brainstormsessie over de invulling om onderscheidend te kunnen zijn voor het schrijven van een EMVI plan.
Door de enthousiaste en professionele begeleiding van Bianca naast de mix van expertise in de samenstelling van de groep, zijn we er in geslaagd om een fundament te leggen voor de verdere uitwerking van het EMVI plan.
Door je goede voorbereiding was het resultaat maar zeker ook de sfeer uitstekend.
Ik wil je nogmaals bedanken voor je inzet en tot snel!

Ronald Hoogenboom

STRABAG AG, Tendermanager


Bianca vervult met verve haar rol als BABS. Met haar enthousiasme en drive geeft zij invulling aan de huwelijksceremonie om daarmee voor de beide partners hun huwelijksdag tot iets onvergetelijks te maken. Bianca tracht daarmee aan te sluiten op de wensen en verwachtingen van de aanstaande echtgenoten. Een betere start van een huwelijk kan men zich niet wensen.

Arnold van den Berge

Gemeentesecretaris/directeur Gemeente Kapelle


Rotterdam Rail Feeding heeft Bianca Noomen (Bi-Coached) ingehuurd voor het geven van inhouse-trainingen voor mentor-machinisten. Bianca heeft middels een interactieve en gestructureerde training de theoretische achtergrond van een mentor cq coach, zoals de do’s en dont’s, gesprekstechnieken, rolmodel awareness, feedback, weerstand etc succesvol aan de dagelijkse praktijk van een mentor-machinist weten te koppelen.
Deze 3-daagse inhouse trainingen zijn voor RRF en voor de persoonlijke ontwikkeling van onze mentor-machinisten van added value voor de toekomst.

Ronald Volder

Director Finance Europe- Rotterdam Rail Feeding at Genesee&Wyoming Inc.


Tijdens de eerste studiedag van de Culturele Raad Borsele heeft Bianca ons op prettige wijze stil doen staan bij ieders motivatie en beweegreden om deel uit te maken van de Culturele Raad. Daarnaast hebben we onder haar begeleiding gekeken naar onze werkwijze en in een onderlinge discussie gebrainstormd over onze wensen en plannen voor de toekomst. Wij kunnen daardoor terugzien op een geslaagde en inspirerende dag.

Anne-Marie Verwater

Beleidsmedewerker Cultuur en Subsidieverordening Gemeente Borsele


Voor mijn opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener heb ik de hulp in geroepen van Bianca voor de module communicatie. Nadat ik de theorie had doorgenomen was ik op zoek naar iemand met goede communicatieve vaardigheden. Een soort van coach die mij goed kon begeleiden in de voorbereiding op mijn mondeling examen. Via mijn werk kwam ik bij Bianca terecht.
De gesprekstechnieken voor verschillende soorten gesprekken waren erg leerzaam. De manier waarop Bianca haar kennis en vaardigheden weet over te brengen is fantastisch. Met dank aan Bianca heb ik mijn module communicatie positief afgerond. Door deze ervaring kan ik het iedereen aanraden. Gecoached worden (Be Coached) tijdens uw opleiding is heel belangrijk. Bianca, nogmaals bedankt!

Jeanet de Jonge

welzijnswerker gemeente Borsele


Bianca Noomen heb ik leren kennen als een energieke, warme vrouw met veel humor. Ze heeft mijn regio overgenomen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Ik heb mijn werk als operationeel manager met alle vertrouwen kunnen overdragen aan haar. Bianca heeft mij heel goed vervangen in deze periode. Ze weet goed te communiceren, te coachen waar nodig en heeft zaken goed en correct afgehandeld. Ze kan snel inschatten waar een eventueel probleem ligt en hoe ze dit (samen met deze persoon) kan oplossen. Ze heeft nieuwe inzichten en werkwijzes gegeven. Een fijn persoon om mee samen te werken.

Lotte Oude Essink- Burki

Operationeel Manager WMO Allevo


Bianca is bijzonder! Dit geldt voor haar als mens en als leidinggevende. Ze heeft veel talenten, maar ik waardeer in haar het meest haar betrouwbaarheid, haar verbindend vermogen, haar daadkracht, nuchtere kijk, bevlogenheid en vooral haar positiviteit. Gezamenlijk hebben we gewerkt aan de doorontwikkeling van Het Welzijnshuis. Het is altijd een plezier om met haar te werken.

Ingrid Quarles van Ufford/HR-specialist

Freelance HR adviseer/HR interim at Quarles HR


Je hebt een idee en dat gaat een vorm aannemen, in je eigen beperkte gedachten en misschien van anderen.
En daarna heb je een probleem… Gelukkig is dan Bianca er. Ze prikt overal doorheen en is recht door zee.
Dat inzicht wat zij geeft opende voor mij een wereld. Dit gaf mij een gevoel van vrijheid en daarna kon ik het loslaten.
Het maakt haar niet uit hoeveel energie en tijd het kost. Maar haar idee staat. Dit bereik je door wilskracht, vasthoudendheid
en enthousiasme. Daar kunnen vele menen jaloers op zijn

Adrianne van der Poel

Administratief medewerkster welzijnshuis schouwen-duiveland


In de periode als regiomanager bij KOOS heb ik Bianca leren kennen als een enthousiaste en empathisch manager/ directeur van KOOS. Bianca is een echte people manager maar zal daarbij het zakelijke oogpunt niet verliezen. Ze heeft hart voor de zaak en zal gelijk op haar doel af gaan.
Bianca voelt mensen feilloos aan maar dat weerhoudt haar niet om om de vinger-op-de-zere-plek te leggen. Bianca motiveert en stimuleert mensen om het beste uit hun zelf te halen en zal je tijdens die weg blijven coachen en prikkelen, dat je aan het eind van de rit je realiseert dat je nog meer uit jezelf hebt gehaald dan je van te voren hebt kunnen bedenken!

Katjana Hintzen

Manager huisartsenpost Zierikzee


Ik heb Bianca leren kennen als iemand die heel open en direct is. Ze is als geen ander in staat om je in korte tijd goed te analyseren en te confronteren. Met als resultaat dat je leert waar je kracht zit maar dat je je ook weer bewust wordt van de eigenschappen die nog ontwikkeling nodig hebben. Tijdens die ontwikkeling blijft Bianca langs de “zijlijn” het proces monitoren en zet je, indien nodig, weer op het juiste spoor.
Bij teamprocessen is Bianca de motor omdat zij met haar tomeloze energie iedereen weet te inspireren.”

Klaske Kloet

Regiomanager KOOS Kinderopvang


In de periode dat ik heb samengewerkt met Bianca heb ik haar leren kennen als een enthousiaste manager met hart voor “haar” mensen. Openhartig, eerlijk en hart op de tong zijn ook woorden die goed bij haar passen.
Ze bezit een soort van zesde zintuig als het even niet lekker ging in het team of met iemand afzonderlijk. Zonder verder een woord te zeggen kon ze de vinger op de zere plek leggen en kon dan met haar inlevingsvermogen je weer even op het “rechte pad” helpen. De gesprekken die ik persoonlijk met haar heb gehad waren altijd zo dat ik daarna het gevoel had er iets aan gehad te hebben.

Tanja Barendregt

Planning- en plaatsingsmedewerkster KOOS


Ik heb Bianca leren kennen als een krachtige doortastende coach en interim-manager. Bianca was in staat om het beste in medewerkers naar boven te halen zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen.
Bianca is empathisch, krachtig maar altijd in staat om het reflecterend vermogen van medewerkers aan te boren. Haar manier van vragen stellen hebben medewerkers altijd zeer op prijs gesteld. Ze voelden zich veilig bij haar, Bianca toonde interesse in de mens achter de medewerker. Daarnaast is Bianca uitermate betrouwbaar. Als professional kan Bianca zich inleven in een ander. Ze is in staat om haar gesprekspartner tools te geven om zich verder te ontwikkelen en om ‘out of de box’ te gaan denken…. Bianca’s manier van inspireren, het prikkelen van mensen om ‘zelf te denken’ en bewust te handelen is van groot belang geweest voor de kwaliteit van de medewerkers van BB-Kids.

Saskia Bulsing

directeur BB-Kids (Organisatie voor reguliere en flexibele kinderopvang Rijnmond)


Als mijn leidinggevende, in mijn carrière als manager in de kinderopvang, heb ik Bianca leren kennen als een inspirerende coach. Middels haar persoonlijkheid en gesprekstechnieken weet zij mensen inzichten te geven waardoor verdere stappen gezet kunnen worden. Zij is een coach met het hart op de juiste plaats. Naast coach is zij ook een fijne leidinggevende. Bianca kan zakelijk zijn, maar hanteert hierbij een gezonde dosis humor. Dit maakt dat er intern een fijne werksfeer heerste en dat er extern vele zakelijke deuren voor ons bedrijf geopend werden.

Yolanda Kent

Kerndocent Zadkinecollege


Copyright © 2021 B.Noomen| Webdesign by Bianca Noomen | Hosted by Service Center de Punder