OUR OFFER

What can we do for you

Alborn vito
mos nostra pertrone

Alborn vito
mos nostra pertrone

Lorem ipsum 75%
Lorem ipsum 95%

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Dolor mit omnia des quanta lorem ipsum.

Alborn vito
mos nostra pertrone

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Etiam sagittis sagittis augue eu vehicula. Nulla ultrices nunc id consequat consectetur. Phasellus pharetra augue sit amet lorem sagittis lacinia. Aliquam auctor lectus sem, et elementum velit viverra at. In a commodo dolor.

 • Roberto Akkermans
  Helix Learning heeft al meerdere malen gebruik gemaakt van de ervaring, werkwijze en persoonlijk kracht van Bianca. Haar persoonlijke betrokkenheid en ervaring zorgen ervoor dat ze er keer op keer in slaagt complexe trajecten tot een goed einde te brengen. Haar uitspraak  “what you see is what you get” omschrijft perfect hoe Bianca communiceert en te werk gaat. Mensgericht, open en eerlijke communicatie, geen dubbele bodems. Deze benaderingswijze is elke keer succesvol.
  Roberto Akkermans
  Directeur Helix Learning
 • Maria Tzavos
  Bianca Noomen van Bi-Coached, heeft bij Hiwa training gegeven aan de operationeel leidinggevenden. Deze groep bestond uit mensen die al vele jaren bij ons bedrijf werken. Bianca heeft laten zien dat zij zeer goed in staat is mensen met verschillende opleidingsniveaus als groep opdrachten te laten uitvoeren door goed met elkaar te communiceren en iets van elkaar aan te nemen. Daarnaast heeft Bianca het talent om binnen zeer korte tijd te kunnen bepalen hoe iemand binnen de groep functioneert, mensen hierop aan te spreken en waar nodig en verbeterpunten aan te geven. Ook het belang van goede communicatie is bij deze groep door Bianca goed overgebracht door de groep te wijzen op hun kwaliteiten en op hun verbeterpunten Bianca heeft de juiste eigenschappen om training te geven aan een groep mensen met zeer uiteenlopende karakters, zij weet bij veel mensen de juiste snaar te raken om vaak tot een goed gesprek te komen tussen haar en de andere deelnemers. De groep bestond uit deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën, maar ook dat vormde voor Bianca geen enkel obstakel om er een succesvolle training van te maken. Behalve een verbeterde communicatie hebben de deelnemers ook aangegeven zich beter in de ander te kunnen verplaatsen. Bij een volgende training in ons bedrijf zouden wij zeker weer contact opnemen met Bianca.
  Maria Tzavos
  Expediteur Hiwa
 • Bob Smit -Teamleider Unit Havens Operationeel
  Als opleidingsinstituut waarbij training van praktische vaardigheden tot de kern van de activiteit behoort (hard- skills), worden opdrachten waarbij extra aandacht moet worden besteed aan soft-skills, in samenwerking met Bianca Noomen van Bi-Coached verzorgd. Voor ons is Bianca in staat organisatorische of individuele abstracte vraagstukken te concretiseren. Waarbij zij in haar uitvoering op boeiende wijze de vertaalslag naar de organisatie en/of haar medewerkers weet te maken. Bianca is als partner prettig in de omgang, welke zich laat omschrijven met de kernwoorden concreet en gefocust.
  Bob Smit -Teamleider Unit Havens Operationeel
  STC BV
 • Karin van Iersel | Leefstyle-en beweegcoach
  Door haar enthousiasme, haar prikkelende gesprekken en haar gedrevenheid wist Bianca mijzelf de weg te wijzen naar mijn eigen ik. Ik hervond door haar gesprekken mijn innerlijke kracht en (her)ontdekte wat ik kon en waar ik wel niet tot toe in staat was. Ik wist weer wat ik zocht, wat ik wilde en welke koers ik wilde varen met de dingen in het leven die speelden. Op het juiste moment kwam deze inspirerende vrouw op mijn pad!
  Karin van Iersel | Leefstyle-en beweegcoach
  Gemeente Borsele
 • Ronald Hoogenboom
  Ik heb Bi-coached gevraagd om eens out of the box te gaan denken in een brainstormsessie over de invulling om onderscheidend te kunnen zijn voor het schrijven van een EMVI plan. Door de enthousiaste en professionele begeleiding van Bianca naast de mix van expertise in de samenstelling van de groep, zijn we er in geslaagd om een fundament te leggen voor de verdere uitwerking van het EMVI plan. Door je goede voorbereiding was het resultaat maar zeker ook de sfeer uitstekend. Ik wil je nogmaals bedanken voor je inzet en tot snel!
  Ronald Hoogenboom
  STRABAG AG, Tendermanager
 • Arnold van den Berge
  Bianca vervult met verve haar rol als BABS. Met haar enthousiasme en drive geeft zij invulling aan de huwelijksceremonie om daarmee voor de beide partners hun huwelijksdag tot iets onvergetelijks te maken. Bianca tracht daarmee aan te sluiten op de wensen en verwachtingen van de aanstaande echtgenoten. Een betere start van een huwelijk kan men zich niet wensen.
  Arnold van den Berge
  Gemeentesecretaris/directeur Gemeente Kapelle
 • Ronald Volder
  Rotterdam Rail Feeding heeft Bianca Noomen (Bi-Coached) ingehuurd voor het geven van inhouse-trainingen voor mentor-machinisten. Bianca heeft middels een interactieve en gestructureerde training de theoretische achtergrond van een mentor cq coach, zoals de do’s en dont’s, gesprekstechnieken, rolmodel awareness, feedback, weerstand etc succesvol aan de dagelijkse praktijk van een mentor-machinist weten te koppelen. Deze 3-daagse inhouse trainingen zijn voor RRF en voor de persoonlijke ontwikkeling van onze mentor-machinisten van added value voor de toekomst.
  Ronald Volder
  Director Finance Europe- Rotterdam Rail Feeding at Genesee&Wyoming Inc.
 • Anne-Marie Verwater
  Tijdens de eerste studiedag van de Culturele Raad Borsele heeft Bianca ons op prettige wijze stil doen staan bij ieders motivatie en beweegreden om deel uit te maken van de Culturele Raad. Daarnaast hebben we onder haar begeleiding gekeken naar onze werkwijze en in een onderlinge discussie gebrainstormd over onze wensen en plannen voor de toekomst. Wij kunnen daardoor terugzien op een geslaagde en inspirerende dag.
  Anne-Marie Verwater
  eleidsmedewerker Cultuur en Subsidieverordening Gemeente Borsele
 • Jeanet de Jonge
  Voor mijn opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener heb ik de hulp in geroepen van Bianca voor de module communicatie. Nadat ik de theorie had doorgenomen was ik op zoek naar iemand met goede communicatieve vaardigheden. Een soort van coach die mij goed kon begeleiden in de voorbereiding op mijn mondeling examen. Via mijn werk kwam ik bij Bianca terecht. De gesprekstechnieken voor verschillende soorten gesprekken waren erg leerzaam. De manier waarop Bianca haar kennis en vaardigheden weet over te brengen is fantastisch. Met dank aan Bianca heb ik mijn module communicatie positief afgerond. Door deze ervaring kan ik het iedereen aanraden. Gecoached worden (Be Coached) tijdens uw opleiding is heel belangrijk. Bianca, nogmaals bedankt!
  Jeanet de Jonge
  welzijnswerker gemeente Borsele
 • Lotte Oude Essink- Burki
  Bianca Noomen heb ik leren kennen als een energieke, warme vrouw met veel humor. Ze heeft mijn regio overgenomen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Ik heb mijn werk als operationeel manager met alle vertrouwen kunnen overdragen aan haar. Bianca heeft mij heel goed vervangen in deze periode. Ze weet goed te communiceren, te coachen waar nodig en heeft zaken goed en correct afgehandeld. Ze kan snel inschatten waar een eventueel probleem ligt en hoe ze dit (samen met deze persoon) kan oplossen. Ze heeft nieuwe inzichten en werkwijzes gegeven. Een fijn persoon om mee samen te werken.
  Lotte Oude Essink- Burki
  Operationeel Manager WMO Allevo
 • Ingrid Quarles van Ufford/HR-specialist
  Bianca is bijzonder! Dit geldt voor haar als mens en als leidinggevende. Ze heeft veel talenten, maar ik waardeer in haar het meest haar betrouwbaarheid, haar verbindend vermogen, haar daadkracht, nuchtere kijk, bevlogenheid en vooral haar positiviteit. Gezamenlijk hebben we gewerkt aan de doorontwikkeling van Het Welzijnshuis. Het is altijd een plezier om met haar te werken.
  Ingrid Quarles van Ufford/HR-specialist
  Freelance HR adviseer/HR interim at Quarles HR
 • Adrianne van der Poel
  Je hebt een idee en dat gaat een vorm aannemen, in je eigen beperkte gedachten en misschien van anderen. En daarna heb je een probleem… Gelukkig is dan Bianca er. Ze prikt overal doorheen en is recht door zee. Dat inzicht wat zij geeft opende voor mij een wereld. Dit gaf mij een gevoel van vrijheid en daarna kon ik het loslaten. Het maakt haar niet uit hoeveel energie en tijd het kost. Maar haar idee staat. Dit bereik je door wilskracht, vasthoudendheid en enthousiasme. Daar kunnen vele menen jaloers op zijn
  Adrianne van der Poel
  Administratief medewerkster welzijnshuis schouwen-duiveland
 • Katjana Hintzen
  In de periode als regiomanager bij KOOS heb ik Bianca leren kennen als een enthousiaste en empathisch manager/ directeur van KOOS. Bianca is een echte people manager maar zal daarbij het zakelijke oogpunt niet verliezen. Ze heeft hart voor de zaak en zal gelijk op haar doel af gaan. Bianca voelt mensen feilloos aan maar dat weerhoudt haar niet om om de vinger-op-de-zere-plek te leggen. Bianca motiveert en stimuleert mensen om het beste uit hun zelf te halen en zal je tijdens die weg blijven coachen en prikkelen, dat je aan het eind van de rit je realiseert dat je nog meer uit jezelf hebt gehaald dan je van te voren hebt kunnen bedenken!
  Katjana Hintzen
  Manager huisartsenpost Zierikzee
 • Klaske Kloet
  Ik heb Bianca leren kennen als iemand die heel open en direct is. Ze is als geen ander in staat om je in korte tijd goed te analyseren en te confronteren. Met als resultaat dat je leert waar je kracht zit maar dat je je ook weer bewust wordt van de eigenschappen die nog ontwikkeling nodig hebben. Tijdens die ontwikkeling blijft Bianca langs de “zijlijn” het proces monitoren en zet je, indien nodig, weer op het juiste spoor. Bij teamprocessen is Bianca de motor omdat zij met haar tomeloze energie iedereen weet te inspireren.”
  Klaske Kloet
  Regiomanager KOOS Kinderopvang
 • Tanja Barendregt
  In de periode dat ik heb samengewerkt met Bianca heb ik haar leren kennen als een enthousiaste manager met hart voor “haar” mensen. Openhartig, eerlijk en hart op de tong zijn ook woorden die goed bij haar passen. Ze bezit een soort van zesde zintuig als het even niet lekker ging in het team of met iemand afzonderlijk. Zonder verder een woord te zeggen kon ze de vinger op de zere plek leggen en kon dan met haar inlevingsvermogen je weer even op het “rechte pad” helpen. De gesprekken die ik persoonlijk met haar heb gehad waren altijd zo dat ik daarna het gevoel had er iets aan gehad te hebben.
  Tanja Barendregt
  Planning- en plaatsingsmedewerkster KOOS
 • Saskia Bulsing
  Ik heb Bianca leren kennen als een krachtige doortastende coach en interim-manager. Bianca was in staat om het beste in medewerkers naar boven te halen zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Bianca is empathisch, krachtig maar altijd in staat om het reflecterend vermogen van medewerkers aan te boren. Haar manier van vragen stellen hebben medewerkers altijd zeer op prijs gesteld. Ze voelden zich veilig bij haar, Bianca toonde interesse in de mens achter de medewerker. Daarnaast is Bianca uitermate betrouwbaar. Als professional kan Bianca zich inleven in een ander. Ze is in staat om haar gesprekspartner tools te geven om zich verder te ontwikkelen en om ‘out of de box’ te gaan denken…. Bianca’s manier van inspireren, het prikkelen van mensen om ‘zelf te denken’ en bewust te handelen is van groot belang geweest voor de kwaliteit van de medewerkers van BB-Kids.
  Saskia Bulsing
  directeur BB-Kids (Organisatie voor reguliere en flexibele kinderopvang Rijnmond)
 • Yolanda Kent
  Als mijn leidinggevende, in mijn carrière als manager in de kinderopvang, heb ik Bianca leren kennen als een inspirerende coach. Middels haar persoonlijkheid en gesprekstechnieken weet zij mensen inzichten te geven waardoor verdere stappen gezet kunnen worden. Zij is een coach met het hart op de juiste plaats. Naast coach is zij ook een fijne leidinggevende. Bianca kan zakelijk zijn, maar hanteert hierbij een gezonde dosis humor. Dit maakt dat er intern een fijne werksfeer heerste en dat er extern vele zakelijke deuren voor ons bedrijf geopend werden.
  Yolanda Kent
  Kerndocent Zadkinecollege

Our social funpages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut aliqua.