Noomen Hospitality & Leisure Development

 
NHLD

NHLD is een unieke samenwerking met Jelle Capelle, waarbij procesbegeleiding, vakkennis en gastvrijheid samenkomen door effectieve ontwikkeltrajecten speciaal ontwikkeld voor de horeca.

Gastvrijheid en gastheerschap lijken vanzelfsprekend in het vak, maar alleen door een goede samenwerking tussen alle spelers binnen het bedrijf kan het maximale resultaat behaald worden: namelijk een tevreden en terugkerende gast, hogere besteding én een gast die het doorvertelt!
Jelle en Bianca zijn volledig thuis in procesbegeleiding en de horeca. Of het nu gaat om een traject voor het keukenteam, zwarte brigade of leidinggevenden, wij helpen de trainingsdoelen te realiseren met praktische en resultaatgerichte ontwikkeltrajecten.

COVID19

Juist nu, terwijl de wereld kampt in een pandemie en de horeca grotendeels is gesloten, is het van belang om de werkwijze en samenstelling van het bedrijf kritisch onder de loep te nemen. Om er zeker van te zijn dat het gehele bedrijf voorbereid is op een explosieve drukte en groei zodra de horeca weer heropent, is het investeren in vaardigheden, samenwerking en een goede communicatie belangrijker dan ooit. Zo worden uw gasten straks weer volledig stressloos en met de juiste professionele houding verwelkomd.

DISC

Een team dat in een horecabedrijf werkt, bestaat uit verschillende typen mensen. De één is extravert en vrolijk, de ander rustig en gaat nauwkeurig te werk. Hoe herken je deze mensen samen? Hoe kunnen verschillende types elkaar aanvullen? En hoe ga je om met een diversiteit aan gasten?
We kijken hiernaar aan de hand van de DISC-methode. Aan de hand van deze analyse krijgen we inzicht in de persoonlijkheidsstijlen. Het model helpt je persoonlijk en daarmee als team goed te laten samenwerken en in te spelen op het gedrag van gasten. Zo werken we zowel teamgericht, gastgericht en omzet verhogend.

Samengevoegde expertise 

Jelle Capelle: 
Mede-eigenaar van Top restaurant De Kleine Toren van Baarland. Als gastronoom- sommelier al ruim 15 jaar actief in de internationale horecabranche. Jelle is een expert op het gebied van tafeletiquette en hospitality. De regels achter de gastronomie zijn echter niet zo zwart-wit als iedereen denkt. Geheel op zijn eigen charismatische wijze leert Jelle personen, teams en leidinggevenden het “hoe heurt het” en vooral hoe niet. Met tips en tricks manoeuvreer je soepel door alle facetten van het servies en behaal je het beste resultaat.

Bianca Noomen: 
Jarenlange ervaring in directies en managementteams, maken Bianca een uitstekende procesbegeleider en senior team- en leiderschapsontwikkelaar. Ze houdt van een resultaatgerichte aanpak en is recht door zee. Met een open en warme manier en vooral met een goed gevoel voor humor brengt zij mensen en organisaties in beweging. Hierdoor worden mogelijkheden gecreëerd en ontstaat bewustwording en persoonlijke groei.

Copyright © 2021 B.Noomen| Webdesign by Bianca Noomen | Hosted by Service Center de Punder