Level up!

Level Up! is een werkmethode in spelvorm bestaande uit acht onderdelen om uw organisatie naar ‘the next level’ te brengen. Grenzen verleggen, vooruit denken, de diepte in. Organisaties nog beter laten functioneren, dat is het doel van Level Up!. Level Up! is een uniek hulpmiddel om te komen tot een strategie voor de lange termijn, organisatorische kwesties verder uit te diepen of te brainstormen over de uitdagingen van uw organisatie.

De acht onderdelen van Level Up! zijn: DNA, Klanten, Branding, Innovatie, Ondernemerschap, Netwerk, Content en Team.

Level Up! kan in zijn totaliteit of op onderdelen op verschillende manieren worden ingezet. Hoe, hangt vooral af van de vraagstukken binnen uw organisatie en het gewenste resultaat. We maken onze dienstverlening 100% op maat voor u. Hieronder schetsen we een aantal voorbeelden hoe u gebruik kunt maken van onze dienstverlening.

  • Eén tot twee onderwerpen uitdiepen binnen 1 of 2 dagdelen.
  • Strategische sessie van 1 tot 2 dagen op basis waarvan een strategisch plan wordt ontwikkeld voor de komende 3 jaar van uw organisatie.
  • Positionering sessie van 1 tot 2 dagen op basis waarvan een positioneringsplan inclusief marketing en public relations wordt ontwikkeld voor 2 jaar.
  • Groeiprogramma van 10 dagen verspreidt over 12 maanden inclusief verdieping, coaching en nazorg.
  • Teamcoaching waarbij 1x per jaar het ontwikkelen van het team centraal staat.
  • Vinger aan de pols waarbij we bijvoorbeeld 1x per kwartaal op structurele basis klankborden over de opgeleverde resultaten van de sessies, organisatorische kwesties en/of de voortgang van uw organisatie.

Level Up! is een product van Janse & Janse. Janse & Janse heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leiden, coachen en adviseren van bedrijven op het gebied van strategie, klantgerichtheid, communicatie en leiderschap. Deze uitgebreide ervaring en expertise komen samen in Level Up!. Als partner van Janse & Janse ben ik opgeleid om de spelonderdelen te faciliteren en te begeleiden naar het gewenste resultaat.

Kijk voor meer informatie op l-up of stuur een mail naar info@bi-coached.nl

Neem contact op!

Liever toch persoonlijk contact?

Copyright © 2018 – 2021 Bi Coached. | Webdesign by Bi-Coached | Hosted by Service Center de Punder