Interim projectmanagement

Als interim begeleid – en implementeer ik projecten binnen organisaties en bied ik tijdelijk vervanging of ondersteuning.

Als interim kan ik net even die frisse blik van buiten leveren en een aantal praktische/inhoudelijke taken overnemen, zodat medewerkers of het management zich volledig kunnen richten op overige taken. Een interim kan net dat zetje zijn om een nieuw project of vernieuwende aanpak binnen de organisatie te ontwikkelen en/of te implementeren.

Veranderend beleid zie ik als een uitdaging en als interim help ik het zo te implementeren dat hierbij weerstand en patronen op een positieve wijze worden doorbroken. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden draag ik zorg voor de dagelijkse (bege)leiding en/of implementatie van projecten en sta ik garant voor een tastbaar eindresultaat.

Tijdens de intake bepalen we samen de toegevoegde waarde van mij als interim voor de organisatie en vinden we duidelijke antwoorden op belangrijke vragen als: noodzakelijke branchekennis, wat zijn de karakteristieken van de organisatie, de mensen en de historie en hoe krijgen we de mensen mee in een project of een veranderingsproces?

biz3-home-scroll-section-bg

SOMS MOET ER IETS GEBEUREN VOOR ER IETS GEBEURT

(JOHAN CRUIJFF)

Neem contact op!

Liever toch persoonlijk contact?

Copyright © 2018 – 2021 Bi Coached. | Webdesign by Bi-Coached | Hosted by Service Center de Punder