Dag-voorzitter, Gespreks-leider

Als dagvoorzitter/gespreksleider host ik energiek en op een ontspannen manier een event of gesprek. Vooraf besteed ik veel aandacht aan een goede voorbereiding: een voorbespreking op locatie, het inlezen in de materie en contact met sprekers. 

Mijn kracht ligt in het zorgdragen voor interactie met het publiek. Overigens is mijn ervaring dat geen gesprek helemaal gaat zoals gepland, maar gelukkig is improviseren voor mij een tweede natuur. Improviseren is net als een gave jazz solo, het geeft een prachtige dynamiek aan een dag of gesprek.

Bianca Noomen dagvoorzitter, gespreksleider

Maar het belangrijkste vind ik misschien nog wel dat, al zien mensen mij de hele dag of avond door, het niet om mij gaat. Ik faciliteer, maar sta niet centraal. Ik zie het als die perfecte scheidsrechter tijdens een voetbalwedstrijd. Hij is je eigenlijk amper opgevallen, maar door puur ten dienste van de wedstrijd te opereren, de sfeer aan te voelen en het vak te verstaan ‘maakt’ hij de wedstrijd. Dat streef ik als dagvoorzitter/gespreksleider ook altijd na.

Neem contact op!

Liever toch persoonlijk contact?

Copyright © 2018 – 2021 Bi Coached. | Webdesign by Bi-Coached | Hosted by Service Center de Punder